Home » Training en Coaching » Miriam Smit-Vuijk

Miriam Smit-Vuijk

PCM coach

Communiceren op een manier die past bij wie je bent klinkt makkelijker dan het is. Zeker als je daarbij in verbinding wilt zijn en wilt blijven met een ander. Ik geloof in de kracht van persoonlijke communicatie en in communiceren vanuit je kracht. Daarmee kun je een verandering in gang brengen. In jezelf, in je team, in een organisatie. En dat begint met zelfreflectie en de wil om te laten zien wie jij bent zonder je te ‘verschuilen’ achter je functie.

Ik adviseer en coach mensen en organisaties hierbij. Al meer dan twintig jaar. Voornamelijk bij (beursgenoteerde) multinationals, maar ook bij semi-overheidsorganisaties en belangenverenigingen. Daarbij werk ik vanuit de combinatie interne communicatie en leiderschapsontwikkeling. Om zo een gezicht en stem te geven aan alle mensen die een organisatie maken tot wie ze is, en tegelijkertijd individuen te coachen en te trainen op hun communicatievaardigheden als leiders.

Echte leiders zitten niet alleen aan de top en hebben niet altijd jarenlange ervaring. Echte leiders zijn mensen die anderen inspireren, duidelijke keuzes durven maken, en zichzelf ten dienste kunnen stellen van anderen. Deze kwaliteiten naar boven brengen en verder versterken is wat ik het liefste doe. Daarbij gebruik ik het Process Communication model als manier om snel inzicht te bieden in iemands persoonlijke communicatievoorkeuren en drijfveren.

Door mijn jarenlange ervaring bij grote, internationale organisaties ben ik niet alleen gewend om met mensen van verschillende culturen samen te werken, maar ook om net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands te communiceren en te coachen.

Anderen omschrijven mij als: integer, energiek, daadkrachtig, empathisch, autonoom en iemand die rust en overzicht bewaart als de druk toeneemt.

Spreekt dit je aan? Dan maak ik graag kennis met je!

C-Sweet Communications: Change consultant | Connector | Conceptual thinker | Coach & inspirator