Home » Training en Coaching » Mark Heuten
Mark Heuten

Mark Heuten

PCM trainer

Als trainer krijg ik vaak te horen dat mijn mix van humor en inhoud een prettige manier is om PCM onder de knie te krijgen. Samen creëren we een prettige setting en ervaren we de reis die PCM biedt. Je gaat veel leren over jezelf: waarom doe je de dingen zoals je ze doet? Waarom word je soms niet begrepen? Wanneer krijg je energie en hoe zit het eigenlijk met jouw stresshantering? Je gaat in de training inzichten op doen en vaardigheden ontwikkelen om op een effectieve manier contact te maken met je omgeving en jezelf en anderen te motiveren.

Wie ben ik?
Ik ben nuchter, scherp, hou van humor, en ik werk graag samen met jou aan een resultaat. Ik heb ruime ervaring in het bedrijfsleven en als trainer, coach en (verander)manager. Deze ervaring neem ik graag mee naar mijn trainingen

Waarom?
Mijn motto: Samen zijn we sterker! Mijn ambitie is om mensen en organisaties te laten groeien. Ik doe dit door organisaties, teams en individuen het maximale uit zichzelf te laten halen door talenten bewust in te zetten en daarmee de communicatie en motivatie te versterken. Effect: effectievere samenwerking, meer plezier en (dus) prettig werken!

En dit doe ik met heel veel plezier en heel veel energie! Wil je meer weten? Bel of mail mij voor een kennismaking. Ik ga graag met je in gesprek.