Home » Training en Coaching » Marianne Heijting - Steursma
Marianne Heijting

Marianne Heijting - Steursma

PCM trainer en coach

Eén van de essenties van samenwerken (in een PLG) is communiceren. We communiceren een groot gedeelte van de dag. In hoeverre ben jij je ervan bewust wat de invloed is van jouw manier van communiceren? Wat gebeurt er wanneer je in plaats van de inhoud (wat), het proces centraal stelt (hoe)?
Coaching met de inzet van het Process Communication Model vergroot je zelfinzicht en zelfmanagement. Ook draagt het bij tot het vergroten van het inzicht in de communicatiestijl van de ander. Dit geeft handvatten zodat je de communicatie tussen jou en de ander kunt managen. Echt contact maken met de ander, om vervolgens tot de inhoud te komen. Met als doel meer begrip, plezier (in het samenwerken) en effectiviteit en minder conflicten en stress.

Ik ben werkzaam als gecertificeerd PCM Trainer en PCM coach. Daarnaast werk ik als directeur van CSO De Zonnehoek, een school voor speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u of uw team kan betekenen? Neem gerust contact op!