Home » Training en Coaching » Karin Roos
karin-roos.nl

Karin Roos

PCM trainer en coach

Als PCM-trainer krijg ik vaak te horen dat ik op enthousiaste en humorvolle wijze de theorie van dit communicatiemodel overbreng met een mooie mix van zelf ervaren/veel oefenen. In een veilige setting met maximaal 8 andere bevlogen mensen leer je contact te maken met iedereen in je omgeving en leer je behoorlijk wat meer over jezelf. 

Als PCM-coach ben ik een integere sparringpartner en to-the-point. Je kunt bij mij terecht voor een PCM-profiel en -toelichting. Als je PCM zelf in de vingers wilt krijgen, kun je met gereduceerd tarief door naar de basistraining, die ik geef. Meer 1-op-1? Elk gewenst traject is in overleg mogelijk. De basis van mijn coaching is mijn vizier op jouw resultaat, een groot inlevingsvermogen en een praktische instelling. Coachen met het Process Communication Model (PCM) is DE tool die dit proces extra ondersteunt. met tools als PCM, Voice Dialogue, Oplossingsgericht coachen).

Wat breng ik nog meer mee? hbo-opgeleid, 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven op de Zuidas en 10 jaar als manager in de semi-overheid. Recentelijk: 4 jaar coachervaring waaronder re-integratiecoach. 

Naast werkervaring ook vanuit ouderschap veel ervaring op het gebied van combineren werk en kinderen, opvoed-uitdagingen,  leerstoornissen en daarmee verband houdende communicatie met hulpverlening/instellingen/scholen. Bel of mail mij voor een kennismaking.

https://karin-roos.nl/agenda-programma/

Klik op deze link voor ervaringen van eerdere deelnemers.

https://www.springest.nl/to-the-point-coaching-en-training-karin-roos/effectieve-communicatie-en-leiderschapstraining#ervaringen