Home » Training en Coaching » Karin Roos

Karin Roos

PCM trainer en coach

Ik zorg voor focus op jouw doelen, begeleid jou stap-voor-stap, op creatieve wijze en.. met humor. De basis van mijn coaching is mijn vizier op jouw resultaat, een groot inlevingsvermogen en een praktische instelling. Coachen met het Process Communication Model (PCM) is DE tool die dit proces extra ondersteunt. Wil je minder stress, andere keuzes, gezonde patronen? Deze ingrediënten zjn nodig: jouw open blik naar jezelf en je drive om met nieuwe inzichten aan de slag te gaan, mijn ondersteuning (met tools als PCM, Voice Dialogue, Oplossingsgericht coachen).

Als PCM-trainer krijg ik vaak te horen dat ik op enthousiaste en humorvolle wijze de theorie van dit communicatiemodel overbreng met een mooie mix van zelf ervaren/veel oefenen. In een veilige setting met maximaal 8 andere bevlogen mensen doe je vaardigheden op en een grote kennis over jezelf. 

Wat breng ik nog meer mee? hbo-opgeleid, 10 jaar werkervaring in het bedrijfsleven op de Zuidas en 10 jaar als manager in de semi-overheid. Recentelijk: 4 jaar coachervaring waaronder re-integratiecoach. 

Naast werkervaring ook vanuit ouderschap veel ervaring op het gebied van combineren werk en kinderen, opvoed-uitdagingen,  leerstoornissen en daarmee verband houdende communicatie met hulpverlening/instellingen/scholen. Bel of mail mij voor een kennismaking.

https://karin-roos.nl/blog/