Home » Training en Coaching » JP Bresser
JP Bresser PCM coach

JP Bresser

PCM coach

Na een carrière als eigenaar van een televisie-productiebedrijf heb ik bewust gekozen voor mijn passie: deelnemen aan wereldwijde exploratie initiatieven met als doel documentatie van extreme onderwater projecten. Denk hierbij aan expedities naar de Salomonseilanden om een scheepswrak op 130 meter diepte te filmen voor Netflix. Of een project waarbij een van de langste onderwater grotten ter wereld in Mexico wordt bestudeerd en ik - als onderdeel van een goed opgeleid team- uren lang, vele kilometers de grot in ga om te documenteren wat we tegenkomen en te publiceren op diverse mediakanalen waaronder National Geographic.

Deze extreme activiteiten vereisen solide teamskills, heldere communicatie, herkennen en dealen met stress; allemaal facetten die ik niet alleen tijdens deze uitdagende ondernemingen tegenkom maar ook tijdens mijn hoofdactiviteit, als trainer voor specifieke, extreme duikopleidingen die mij gedurende het hele jaar over de wereld voeren.

PCM is voor mij een toolbox die naadloos aansluit bij het bovenstaande en een middel om mensen te begeleiden of het nu gaat om persoonlijke ontwikkel trajecten, team coaching of motivatie. Mijn jarenlange ervaring van werken met mensen en teams om doelen te bereiken, helder te communiceren en stress te managen in uitdagende omstandigheden vormen samen met de toolbox van het Process Communication Model een sterke combinatie.

Op zoek naar een sparring partner voor jezelf of je team, neem contact met me op.