Home » Training en Coaching » José Biesot

José Biesot

PCM coach

TJÉÉNZ

Mijn naam is Jose Biesot- van der Werff, 31 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening waarvan 16 jaar in diverse leidinggevende functies. Door het volgen van opleidingen en mijn werkervaring ben ik gespecialiseerd in coachen en trainen van individuen en groepen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door eenvoud, aandacht, vertrouwen en contact. Betrokken medewerkers die hun werk met plezier doen, daar krijg ik energie van. De wereld verandert, steeds vaker en sneller. Het is de taak van een coach om mensen daarvan bewust te maken zodat zij actief aan de slag gaan met hun groei en ontwikkeling.

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe op weg bent; dat vraagt stilstaan en reflectie. Keuzes maken moeten we allemaal. Voor sommigen is dat makkelijker dan voor anderen. Soms heb je een vraag waar je het antwoord niet op weet, ben je op zoek naar een manier om ergens mee om te gaan of loop je telkens tegen hetzelfde aan. Een andere keer heb je meer behoefte aan een sparringpartner voor het nemen van zakelijke of persoonlijke beslissingen. TJÉÉNZ helpt je daarbij nét die stappen te nemen die nodig zijn om vooruit te komen.

Hoe communiceer ik? Hoe communiceer jij? Hoe communiceren wij samen? Kunnen we dat optimaliseren? Kunnen we elkaar beter begrijpen?

Iedereen zit anders in elkaar. Voor iedereen werkt iets anders. Jouw boodschap komt beter over wanneer je loskomt van jouw communicatievoorkeuren en aansluiting zoekt bij die van de ander. Door jezelf (en/of je team) beter te leren kennen en te ontwikkelen sta je prettiger en zelfverzekerder in het leven.

Een goed hulpmiddel hierbij is Process Communicatie. PCM is wetenschappelijk onderbouwd en gevalideerd. Je leert kenmerkend gedrag bij jezelf en anderen om te zetten in iets positiefs.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten neem dan snel contact op.