Home » Training en Coaching » Ineke Spa

Ineke Spa

PCM trainer en coach

Inmiddels ben ik zo'n 20 jaar werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider, remedial teacher en de laatste paar jaar als begeleider passend onderwijs. Ik ben heel dankbaar dat ik kennis heb mogen maken met PCM als coach en trainer in opleiding.

Ik ervaar PCM als een mooi en zeer bruikbaare tool om écht het verschil te kunnen maken in het onderwijs. Dagelijks met de kinderen / jongeren die aan jou zijn toevertrouwd doordat je écht anders les gaat geven. Met de ouders met wie je in gesprek bent, vooral als het even niet zo lekker loopt. En ook met je collega's die je héél hard nodig hebt, maar met wie het samenwerken soms oh zo uitdagend kan zijn.

Heel graag ga ik in gesprek met je over wat jou bezig houdt en welke volgende stap in je ontwikkeling jij kan zetten. Daar hoef je overigens geen leerkracht voor te zijn, of werkzaam in het onderwijs. Dat mag ook als je jezelf wat beter wilt leren begrijpen of de wens hebt om nu eindelijk eens wat beter voor jezelf te gaan zorgen, maar niet weet waar je moet beginnen. Ik hoor en zie je graag! Tot gauw!