Home » Training en Coaching » Hetty Jansen-Verhagen

Hetty Jansen-Verhagen

PCM trainer en coach

Visie: innerlijke balans, goede relaties, plezier en effectieve resultaten vanuit het principe "ik ben OK en jij bent OK".

Expertise: stressreductie en "ruis van de lijn". Ik geef mijn cliënten (individueel en in teams) inzicht in karakterstructuren, in groepsdynamiek, stressmanagement en conflicthantering en van daaruit in het initiëren van een soepele, plezierige en effectieve communicatie. 
Mijn cliënten laat ik de eigen unieke weg vinden in hun persoonlijke ontwikkeling (zowel zakelijk als privé), waardoor er bewustwording plaatsvindt, ontwikkelingsstappen gezet worden mbt interne en externe communicatie (ook in relatie- en teamverband) en - vanuit zelfkennis - er weer innerlijke rust komt, verbinding wordt gerealiseerd met de ander, het plezier toeneemt en optimale resultaten worden bereikt.

Dit doe ik door - vanuit respect, scherpte en lichtheid - mijn clienten zowel op pyschisch, emotioneel en zo nodig op fysiek vlak te begeleiden, waardoor het geleerde en hetgeen ervaren wordt, helemaal eigen wordt en als zodanig ingezet kan worden. 

Doelgroep: professionele dienstverlening, gezondheidszorg, onderwijs

Naast PCM maak ik gebruik van algemene communicatietechnieken, Voice Dialogue, RET, mindfulness, NLP, hypnotherapie en ademtherapie.