Home » Training en Coaching » Han ter Keurs

Han ter Keurs

PCM trainer

- "Wie je bewust aandacht geeft, die groeit" -

Wie is Han eigenlijk?
Hey, ik ben Han ter Keurs en ik heb een passie voor inspirerend leiderschap, intentionele communicatie en gezonde groei. 

Als communicatie trainer en lifecoach inspireer ik leiders om verbinding na te jagen door te investeren in relaties bij hen thuis, op het werk en in de gemeenschap. Dat doe ik primair door het vergroten van bewustwording en het stimuleren van verantwoordelijkheid van individuen en teams tijdens coachtrajecten en communicatie trainingen.

De afgelopen jaren...
Als afgestudeerd communicatiewetenschapper ben ik altijd al gefascineerd geweest door relationele communicatie. Als student ben ik samen met een vriend van mij een communicatiebureau begonnen en heb ik veel geleerd over verschillende fascetten van marketing communicatie in diverse sectoren. Vervolgens heb ik 5 jaar gewerkt bij een internationale NGO in Brussel als communicatieadviseur en ontdekte ik welke dimensies allemaal een rol spelen bij het optimaliseren van relaties in een multi-culturele setting.

Nadat ik een coaching opleiding tot Senior Practitioner heb gevolgd, heb ik de keuze gemaakt om me verder als teamcoach te ontwikkelen en om teams binnen een zorginstelling te ondersteunen op het gebied van zelfsturing, project management en interpersoonlijke communicatie.

Daarnaast verzorg ik vanuit mijn bedrijf Greenhouse Connections ook PCM trainingen voor teams in de profit & non-profit sector en verzorg ik trajecten op het gebied van lifecoaching en loopbaancoaching.

Waar heb ik wel wat vlieguren in gemaakt?

  • Communicatietraining
  • Multiculturele communicatie
  • Leiderschapscommunicatie
  • Stressmanagement
  • Lifecoaching
  • Loopbaancoaching

Een uitnodiging aan jou...
Wil jij groeien als leider of met je team op het gebied van interpersoonlijke relaties, duurzame verbondenheid en intentionele communicatie? Dan wil ik graag met je in gesprek om uit te zoeken hoe ik als professional een bijdrage kan leveren aan het realiseren van jou/jullie visie.

Neem even contact met me op en we'll take it from there, okay?