Home » Training en Coaching » Edwin van Riel

Edwin van Riel

PCM trainer

Dagelijks sta ik in verbinding met mijn omgeving en speel in op het gedrag van anderen en mezelf, zowel prive als zakelijk. Als manager in een klantcontactomgeving stuur ik een team van coaches aan met elk hun eigen team van klantadviseurs. Vanuit deze functie heb ik kennis gemaakt met het Process Communication model. Dit model heeft me ondersteund om inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag en dat gedrag in mijn omgeving, zowel prive als zakelijk. Anticiperen op gedrag en inzetten van de vaardigheden vanuit het Process Communication model is de succesfactor om resultaten te behalen die blijvend zijn.

Als trainer neem ik je mee in mijn ervaring in de werking met het model. Dit door het geven van training met persoonlijke voorbeelden en ervaringen in individuele coaching en teamcoaching.

Reflecteer eens welke ervaringen je zelf hebt waarin je makkelijk of juist minder makkelijk in verbinding stond met de ander. Waar denk je aan hoe dit bij jou werkt? Vind je het waardevol dat je weet waar jouw voorkeuren in communicatie liggen om hiermee op een fijne manier bewust te kunnen verbinden met elkaar? Top! Een gaaf hulpmiddel hiervoor is de basistraining Process Communication. Neem contact met me op en kom in actie!

Het Process Communication model werkt niet, dat doe jij!