Home » Training en Coaching » Edith Doosje

Edith Doosje

PCM trainer en coach en mastertrainer

Mastertrainer

Ik zorg dat er iets gebeurt in organisaties, bij mensen en in teams. Als interim-manager met een gerichte focus op verandering en resultaat, als trainer met aandacht voor het vergroten van de kracht van leiders en leiderschapsteams. Het Process Communication Model is een van de middelen die ik inzet omdat het meteen tot de kern komt van ons gedrag. Zowel effectief als minder effectief. We hebben immers allemaal onze minder goede dagen...

Ik ben een actieve, betrokken PCM Mastertrainer met ruim 20 jaar ervaring in leidinggeven, marketing en communicatie. Om resultaat te behalen, kom ik tot de kern om van daaruit een organisatie in beweging brengen met daadkracht, humor en verbinding. Ik pak graag aan, samen met de mensen waar ik mee werk of die ik aanstuur. Met aandacht voor de grote lijn. En pragmatisch, want als er iets moet gebeuren, hebben we alle handen nodig!

Mijn passie ligt in verandering en mensen. Mijn motto is ‘samen en met plezier bereik je meer dan alleen’, wat je ook terugvindt in mijn aanpak. Ik werk voor verschillende opdrachtgevers: van multinationals tot overheidsorganisaties. Een mix die me veel energie geeft! Als PCM Mastertrainer certificeer ik PCM trainers en coaches en bouwen we samen aan het versterken van PCM in Nederland en België.

Met Martje Kemperman heb ik mijn krachten gebundeld in Add Fuel waarbij we ons richten op het versterken van dagelijks leiderschap.

Samen met Patricia Antersijn heb ik Process Communication Nederland opgericht.