Home » Training en Coaching » Arie-Geert Jongeneel

Arie-Geert Jongeneel

PCM trainer

Wie ben ik ?

Met mijn ruime ervaring, in diverse leidinggevende en salesgerichte functies, zowel in profit als non-profit organisaties, heb ik ervaren wat de impact van goede communicatie is om succesvol te zijn. En dat geldt niet alleen in de professionele omgeving maar ook daarbuiten in de persoonlijke omgeving.

Wat is mijn doel ?

Ik wil je graag meenemen in het Process Communication Model (PCM) door je inzicht te geven in wat je kan doen om de kans op miscommunicatie te minimaliseren, door je te leren hoe je effectiever kan communiceren en dat je daar overal je voordeel mee kan doen. Of dat nu is in de sales of verkoop door betere contacten met klanten, of in de zorg of in het onderwijs, of met het aansturen van collega’s of in de samenwerking binnen teams. Maar het is ook zo waardevol om te gebruiken om de contacten te verbeteren in je privé-omgeving, in je gezin, met je vrienden en familie. Het model geeft jou prachtige handvatten om succesvoller te zijn in jouw omgeving. Daar krijg je meer energie van en verminder je de kans op negatieve stresservaringen.

Hoe wil ik daar als gecertificeerd PCM-trainer aan bijdragen ?

Door inspirerende trainingen te verzorgen waarbij het accent ligt om jou de tools aan te reiken die jou vaardiger maken in het effectief contact maken. Maar ook het houden van een leerzame workshop of het geven van vraaggerichte individuele ondersteuning behoort tot de mogelijkheden. Ik zie er in elk geval naar uit om samen met jou of jullie aan de slag te gaan! Heb je met mij daar ook zin in of heb je nog meer informatie nodig? Kijk dan op www.bsiec.nl of bel 06 – 46 85 24 00 of stuur een mail naar info@bsiec.nl. Ik wil er graag voor je zijn.