Home » Training en Coaching » Anna Schouten

Anna Schouten

PCM trainer

Ik krijg energie van het ontketenen van potentie. Potentie die er is, maar nog niet gevoeld, gezien of ingezet wordt. Vanuit ons bedrijf TURN, helpen we onze klanten om hun potentie te ontketenen.


Stel je eens voor, een wereld waar heldere communicatie is, je gemotiveerd elke dag opstaat en je je stress weet te managen? Zou dat niet heel fijn en prettig zijn?
Het PCM model is voor ons een belangrijke tool die we dagelijks inzetten bij onze klanten, of dit nu training, coaching of een inhoudelijke opdracht betreft. Met PCM maken wij het verschil. Communicatie is de sleutel tot succes, wij kijken altijd verder dan advies en geloven niet in standaard oplossingen. Uw organisatie is toch ook niet standaard? 

Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen, wij voelen ons verantwoordelijk voor elke klant. Aan het eind van een traject met ons maak jij het verschil in jouw organisatie en boek je meteen resultaten.

Johannes (PCM Trainer en PCM coach) en ik hebben een tegengesteld profiel en zijn een team tijdens opdrachten. Welke opdrachtgever wil geen gestructureerd denker en promotor basis, een harmoniser en doorzetter fase, met beide veel rebel ernergie? wink Leren is leuk, maar wel met een goede dosis plezier en humor.

 

Tot slot is mijn expertice duurzaam ondernemen en gedragsverandering.....iets waar PCM een grote rol kan spelen.