Home » Training en Coaching

Maak kennis met het Process Communication Model

Er zijn verschillende manieren om te ontdekken hoe het Process Communication Model voor jou kan werken. Je kunt deelnemen aan een open basistraining, of kiezen voor een incompany training voor je organisatie of team. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor individuele- en teamcoaching. Een gecertificeerd PCM trainer of coach bij jou in de buurt bespreekt graag de mogelijkheden.

De basis voor elke vorm van training of coaching is je persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel stellen wij voor je samen en geeft een gedetailleerde beschrijving van je persoonlijkheidshuis, kwaliteiten, communicatiestijlen en stresspatronen. Om tot dit profiel te komen, vul je een online vragenlijst in.

Basistraining

Vergroot je persoonlijke effectiviteit in een paar dagen.

Verdiepingstraining

Effectieve stressreductie en conflicthantering.

Persoonlijke coaching

Ga concreet aan de slag met jouw coachingsvraag.

Teamtraining en workshops

Maak kennis met Process Communication en haal het maximale uit je team.

Trainers & Coaches

Het netwerk van Process Communication Nederland bestaat uit gecertificeerde PCM trainers en coaches in het hele land. Er is dus altijd een kundige trainer of coach bij jou in de buurt!

Word ook PCM trainer of coach

Ben je geïnteresseerd om als gecertificeerd trainer of coach met het Process Communication Model te werken? Van harte welkom! Hoe meer mensen met het Process Communication Model aan de slag gaan en zich bewust zijn van hun eigen positieve invloed op communicatie en relatie met anderen, hoe concreter we een bijdrage kunnen leveren aan een betere samenleving met minder misverstanden en meer resultaat. Daar geloven we in en gaan we voor!

Agenda