Home » Over Ons

Over Process Communication Nederland

Process Communication Nederland is exclusief distributeur van het Process Communication Model in Nederland, Suriname en de Nederlandse Antillen. We leiden trainers en coaches op om dit model in de praktijk te brengen. We ondersteunen ze met alle middelen en kennis die nodig zijn om dit zo goed mogelijk te kunnen doen en de kwaliteit hoog te houden. Ook brengen we publicaties uit en organiseren we evenementen om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Process Communication.

Hier staan we voor

We geloven dat mensen effectiever en met meer energie samenwerken als ze écht aandacht hebben voor elkaar. Iedereen zit anders in elkaar. En voor iedereen werkt iets anders. Door los te komen van jouw communicatievoorkeuren en aan te sluiten bij die van de ander, komt jouw boodschap beter over. Zo ontstaat er erkenning, begrip en dynamiek. En bereik je samen zoveel meer. 

De trainers en coaches zijn de basis

De gecertificeerde trainers en coaches zíjn Process Communication Nederland. Op dit moment werken we met een netwerk van ruim 70 gecertificeerde trainers en coaches met uiteenlopende achtergronden.

Het hoofdkwartier

Edith Doosje

“Samen en met plezier bereik je meer dan alleen”

Edith is interimmanager, trainer en coach en medeoprichter van Process Communication Nederland. Edith is bedrijfscommunicatie specialist en heeft na een loopbaan als leidinggevende in het bedrijfsleven de overstap gemaakt naar het trainers- en coachingsvak.

Patricia Antersijn

“Maakt het je wat uit? Doe er dan wat aan!”

Patricia is onderwijskundige, trainer en coach en medeoprichter van Process Communication Nederland. Patricia heeft ruim 25 jaar werkervaring in de luchtvaartbranche in het trainen en begeleiden van cockpitcrew op het gebied van communicatie, leidinggeven, samenwerking en stressmanagement.