Home » Inspiratie

Wat ons bezighoudt

Op deze pagina vind je het laatste nieuws over het Process Communication Model, zaken die ons opvallen en blogs van PCM trainers en coaches. Ben je journalist en wil je meer weten over Process Communication Nederland? Bel dan met Edith Doosje op 06 -22512990 of stuur een e-mail naar info@processcommunication.nl

Sturingsinstrument | Process Communication Nederland
04-03-20
De resultaten van een bedrijf gaan door het plafond. Doelen worden gehaald en successen geboekt. Maar de...

Maak kennis met het Process Communication Model

Er zijn verschillende manieren om te ontdekken hoe het Process Communication Model voor jou kan werken. Je kunt deelnemen aan een open basistraining, of kiezen voor een incompany training voor je organisatie of team. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor individuele- en teamcoaching. Een gecertificeerd PCM trainer of coach bij jou in de buurt bespreekt graag de mogelijkheden.

De basis voor elke vorm van training of coaching is je persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel stellen wij voor je samen en geeft een gedetailleerde beschrijving van je persoonlijkheidshuis, kwaliteiten, communicatiestijlen en stresspatronen. Om tot dit profiel te komen, vul je een online vragenlijst in.

Ontdek meer over het Proces Communication Model

Word ook PCM trainer of coach

Ben je geïnteresseerd om als gecertificeerd trainer of coach met het Process Communication Model te werken? Van harte welkom! Hoe meer mensen met het Process Communication Model aan de slag gaan en zich bewust zijn van hun eigen positieve invloed op communicatie en relatie met anderen, hoe concreter we een bijdrage kunnen leveren aan een betere samenleving met minder misverstanden en meer resultaat. Daar geloven we in en gaan we voor!

Pagina's