Home » Agenda » Workshop ‘Iedereen kan (leren) communiceren’ voor onderwijsprofessionals

Workshop ‘Iedereen kan (leren) communiceren’ voor onderwijsprofessionals

Ontdek wat PCM voor jou kan betekenen voor een beter klassenklimaat en meer verbinding met jouw leerlingen.

Tijdens deze workshop neemt Annemieke Groeneveld je mee in de wereld van PCM. Je ontdekt de zes verschillende ‘brillen’ (percepties) waarmee we naar de wereld kijken. Het Process Communication Model® heeft daar zes persoonlijkheidstypen aan verbonden die we allemaal in meer of mindere mate in ons hebben. De opbouw van deze typen bepaalt onze voorkeur in communicatie, motivatie en zelfs ons stresspatroon. 

Je gaat houding en gedrag van jouw leerlingen herkennen én je krijgt meteen een aantal slimme tools om direct in te kunnen zetten zodat jij (nog) beter in contact komt en blijft met jouw leerlingen.

Jouw investering in deze interactieve workshop voor onderwijsprofessionals
De workshop (13.30 – 17.00) kost € 243,80 excl. btw (€ 295,- incl. btw) inclusief het boek ‘Ontdek Process Communication’. Besluit je na afloop de tweedaagse PCM training te volgen, dan ontvang je 10% korting op de training.

Sta jij voor de klas of begeleid jij leerlingen in jouw eigen praktijk en wil jij graag ontdekken wat PCM voor jou kan betekenen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! 

Voor meer informatie, data en aanmelden kijk hier of mail naar  info@studielift.nl

Annemieke Groeneveld is eigenaar van Studielift en ontwikkelt concepten en trainingen voor onderwijsprofessionals op het gebied van studievaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Leren en communiceren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De koppeling van haar concepten met effectief communiceren middels het Process Communication Model ervaart zij dan ook als een 1+1=3-effect.