Home » Agenda » Terugkomdagen PCM trainingen

Terugkomdagen PCM trainingen

BSmart PCM Terugkomdag

Wil je jouw kennis, in de PCM Basis- en/of Verdiepingstraining, op het gebied van communicatie, motivatie en persoonlijk leiderschap up to date houden, dan kan dat middels onze Terugkomdagen. 
Tijdens de Terugkomdagen bespreken we hoe je de afgelopen periode in de praktijk hebt ervaren. Ben je goed in staat om de tips toe te passen, of heb je de neiging om weer op te gaan in de waan van de dag? En uiteraard krijg je nieuwe, aanvullende tips en inzichten.

Praktische informatie:

Tijden trainingsdagen: 9:00 uur tot 17:00 uur
Ontvangst vanaf 8:30 uur.
Deelnemers: min. 4 / max. 10
Trainingsdagen inclusief uitgebreide lunch

Locatie:

Hotel Het Montferland Zeddam of kantoor BSmart Communication Doetinchem. Deelname is enkel mogelijk als de PCM Basistraining is gevolgd.

Investering:

 € 375,00 pp/pd excl. BTW. Incl. werkmap, lesmateriaal, hand-outs, oefeningen en praktijkopdrachten. Exclusief eventuele overnachting.

Monique Bruil is een gecertificeerd PCM trainer en coach, met haar ruim 20 jaar ervaring op het gebied van sales & marketing en effectief leiderschap, helpt zij mensen en organisaties graag vooruit. Onder het motto: "verandering begint met vertrouwen, vertrouwen in jezelf, in je team en in samenwerken".