Home » Agenda » PCM Verdiepingstraining Conflicthantering en Stressmanagement (reeds volgeboekt)

PCM Verdiepingstraining Conflicthantering en Stressmanagement (reeds volgeboekt)

2-daagse PCM-Verdiepingstraining Conflicthantering en Stressmanagement

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020

 

Heb je na de driedaagse PCM-Basistraining behoefte om je te verdiepen in het model, om jouw vaardigheden en inzichten te vergroten en concreet aan de slag te gaan met effectieve interventie-strategieën?

 

In de twee-daagse Verdiepingstraining “Conflicthantering en Stressmanagement” gaan we dieper in op de toepassing van het Process Communication Model in conflicten, zowel interpersoonlijk als met de omgeving (gezin, team, patienten, leerlingen enz.). We staan uitgebreid stil bij de verschillende stresspatronen, bij het leren beheersen van de vaardigheden van het echt contact maken met en motiveren van de ander en het voorkomen en oplossen van conflicten met behulp van PCM. 
Concrete do’s en don’ts, praktijkvoorbeelden, informatieve filmfragmenten, inspirerende oefeningen, bespreking van casussen, bestudering en herkennen van onderliggende patronen en deze kennis omzetten in positieve interacties, zowel voor jouzelf als met jouw omgeving, dat zijn de basiselementen in deze Verdiepingstraining.

Je ontvangt tevens gerichte actieplannen ten behoeve van de verschillende persoonlijkheidstypen voor een effectieve communicatie en motivatie.

 

Inhoud en doel van de training “Conflicthantering en Stressmanagement”

  • Opfrissen van de belangrijkste onderdelen van de PCM-Basistraining door speelse en waardevolle oefeningen en toepasselijke filmpjes;
  • Verdiepen van de kennis over drivers, fase-thema’s en faalpatronen;
  • Meer ervaring opdoen in het toepassen van PCM in het dagelijks leven aan de hand van casussen;
  • Vergroten van vaardigheden in stress-situaties;
  • Uitbreiden van jouw interventie-strategieën in lastige situaties aan de hand van het praktische analyse-model “Persoon X”

 

Groepsgrootte: max. 4 personen

Data: vrijdag 6 en zaterdag 7 november 2020

09.00 – 17.00 uur incl. lunch

Trainingslocatie: HJTC, Werfkelder onder Oudegracht 381, Utrecht

 

Lees hier meer over de training.

Wil je meer informatie of wil je meteen inschrijven? Stuur dan een bericht naar info@hjtc.nl