Home » Agenda » PCM Basistraining

PCM Basistraining

Wil je weer met plezier naar je werk? Zoek je naar een manier om contact te maken met die ‘lastige’ collega of leerling? Wil je minder uitval in je team? Ben je op zoek naar nog beter contact met klanten?

PCM leert je om anders te kijken en te luisteren naar jezelf en naar de ander, zodat je mogelijkheden hebt om anders te doen.

Door aan te sluiten bij de communicatievoorkeur van de ander, geef jij een heldere boodschap!

Als leidinggevende, leerkracht, verzorgende, projectleider, zelfstandige, heb je te maken met veel verschillende personen waarmee je samenwerkt.

Door echt contact te maken met anderen, bereik je samen veel meer. PCM geeft inzichten en handvatten voor meer werkplezier, krachtiger leiderschap, minder stress, meer resultaat en minder uitval en een goede sfeer.

Inhoud

Tijdens deze driedaagse training leer je wat jouw communicatievoorkeur is. Als je dat weet, kun je ervan loskomen en je richten op wat de ander nodig heeft.

Je ontdekt wat jou motiveert, wat jij kunt doen om je batterij weer op te laden. Zo werk je met energie aan een beter resultaat. En benut je al je kwaliteiten.

Om aan te kunnen sluiten bij wat de ander nodig heeft, oefen je met het herkennen taal en non-verbaal gedrag. Want als jij aansluit bij de ander, geef jij een helder boodschap.

Je kunt aan het einde van de training negatief gedrag observeren en voorspellen. Door in te spelen op negatief gedrag, kun je miscommunicatie omzetten in effectief contact. Je verliest daardoor minder tijd en energie aan onbegrip.

Nieuwsgierig geworden?

Neem deel aan deze 3 dagen PCM en ontvang je persoonlijke profiel! We gaan er met elkaar mooie dagen van maken. Waarin we veel leren en zeker ook plezier hebben. Neem gerust even de tijd om erover na te denken. Zie je dit ook als een waardevolle investering in jezelf en je relatie met anderen? 

Natuurlijk kan ik je hier nog meer over vertellen. Heb je vragen of opmerkingen, bel/app naar 06 21 47 92 12 of mail.

Kijk hier voor meer informatie: https://www.baaijmelis.nl/pcm-training-2/

Geef je op via https://www.baaijmelis.nl/aanmelden/

Praktische informatie:

  • Wanneer : do 10 oktober, vr 11 oktober, wo 13 november 2019 (D.V.)
  • Tijden : 9.00-16.00
  • Waar : Putten (Gelderland)
  • Trainer : Jannette Baaij-Melis, gecertificeerd PCM-trainer
  • Kosten : €750,- excl. 21% BTW p.p (Inclusief persoonlijk profiel, lunch en trainingsmap.(voor particulieren geldt een tarief van €750,- incl BTW p.p.)