Home » Agenda » PCM Basistraining

PCM Basistraining

In ons werk en dagelijks leven ervaren we het allemaal wel eens. We praten langs elkaar heen, werken niet optimaal samen, voelen ons soms onbegrepen of gefrustreerd. En dat kan gevolgen hebben. We verliezen onze motivatie, presteren minder, worden moe, geirriteerd of belanden in conflicten. Hoe komt dat? En liever: hoe kunnen we dat voorkomen? Ik maak gebruik van het Process Communication Model. Wat levert het Process Communication Model (PCM) voor je in de praktijk op?

Met Process Communication begrijp je:

  • Wat jouw communicatievoorkeur is. Pas kan kun je ervan loskomen en je richten op wat de ander nodig heeft.
  • Wat je motiveert. Zo werk je met meer energie aan een beter resultaat. En benut je al je kwaliteiten optimaal.
  • Hoe je voorkeuren van anderen herkent. Dan weet je wat de ander stimuleert en kun je de communiatie aanpassen op die belevingswereld.
  • Wat voor stress zorgt. Zo kun je negatief gedrag observeren en voorspellen, en daar effectief op inspelen. En houd je de (werk)sfeer goed.
  • Hoe je miscommunicatie omzet in effectief contact. Verlies minder tijd en energie in onbegrip en bereik direct resultaat.

Vind je het waardevol om inzichten en handvatten te krijgen die bijdragen aan meer werkplezier, krachtiger leiderschap, minder stress, optimale klantgesprekken met meer resultaat? Denk je, daar wil ik meer van weten? Reflecteer je graag op je eigen gedrag? Top! schrijf je direct in voor de 3 daagse basistraining.

Voor vragen of aanmeldingen basistraining Process Communication, neem contact met me op.

Groepsgrootte: de training gaat door bij aanmeldingen tussen 6 en 10 deelnemers.

Edwin van Riel is geaccrediteerde trainer in het Process Communication Model. Naast trainer is hij actief als operationeel manager en verantwoordelijk voor een eenheid van 250 fte in een callcenter omgeving.

06 10 10 53 66 of hallo@winincontact.com