Home » Agenda » PCM Basistraining

PCM Basistraining

Basistraining PCM

3 dagen PCM inclusief persoonlijk profiel

 

Als leidinggevende, leerkracht, verzorgende, projectleider, zelfstandige, ……. heb je te maken met veel verschillende personen waarmee je samenwerkt.

 

Vraag jij je wel eens af waarom het met de ene persoon direct klikt, terwijl je met iemand anders altijd op een ander level lijkt te zitten? Waarom snapt hij niet gewoon wat je bedoeld? Of heeft hij gewoon geen zin om te doen wat je vraagt?

Door echt contact te maken met anderen, bereik je samen zoveel meer. Om dat te kunnen is het belangrijk om te weten wat je eigen voorkeur is in communicatie en de voorkeur van een ander. Wat zou het mooi zijn als jij weet hoe je kunt aansluiten bij een ander!

 

Wat levert deze training je in de praktijk op?

Met Process Communication begrijp je:

  • Wat jouw communicatievoorkeur is. Pas dan kun je ervan loskomen en je richten op wat de ander nodig heeft.
  • Wat je motiveert. Zo werk je met meer energie aan een beter resultaat. En benut je al je kwaliteiten optimaal.
  • Hoe je voorkeuren van anderen herkent. Dan weet je wat de ander stimuleert en kun je communicatie aanpassen op die belevingswereld.
  • Wat voor stress zorgt. Zo kun je negatief gedrag observeren en voorspellen, en daar effectief op inspelen. En houd je de (werk)sfeer goed.
  • Hoe je miscommunicatie omzet in effectief contact. Verlies minder tijd en energie in onbegrip en bereik direct resultaat.

Deze inzichten en handvatten dragen bij aan meer werkplezier, krachtiger leiderschap, minder stress, meer resultaat en minder uitval.

 

Nieuwsgierig geworden?

Neem deel aan deze unieke kans! We gaan er met elkaar mooie dagen van maken. Waarin we veel leren en zeker ook plezier hebben. Neem gerust even de tijd om erover na te denken. Zie je dit ook als een waardevolle investering in jezelf en je relatie met anderen? Geef je voor 2 november 2018 op via info@bm-empowerment.nl

 

Natuurlijk kan ik je hier nog meer over vertellen. Heb je vragen of opmerkingen, bel/app naar 06-21479212 of mail.

 

Praktische informatie:

Wanneer: 13 en 14 november & 7 december 2018

Waar: Zeeweg 100, 3853 LN Ermelo

Trainer: Jannette Baaij-Melis, gecertificeerd PCM trainer

Aantal: Max. 10 deelnemers