Home » Agenda » NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR! 2-daagse PCM Verdiepingstraining Conflicthantering en Stressmanagement

NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR! 2-daagse PCM Verdiepingstraining Conflicthantering en Stressmanagement

BSmart PCM Verdiepingstraining conflicthantering en stressmanagement
Deze 2-daagse training is een vervolg op de 3-daagse PCM Basistraining en richt zich op het verder verdiepen en uitbreiden van de vaardigheden contact maken, motiveren en oplossen van conflicten.

Wat houdt de PCM Verdiepingstraining in?
We gaan dieper in op de toepassing van het Process Communication Model® (PCM) in conflicten en stressvolle situaties, zowel interpersoonlijk als binnen groepen en teams. Staan uitgebreid stil bij de verschillende stresspatronen (zoals voorspelbare faalpatronen en mythes die stress versterken) en effectieve interactie strategieën. Je verdiept je kennis en versterkt het succesvol praktisch toepassen van PCM.

We gaan aan de slag met concrete do’s en dont’s en met praktijkvoorbeelden via casussen en filmfragmenten. Je maakt kennis en gaat oefenen met verdiepende informatie waardoor je jouw eigen stresspatronen en die van de ander nog sneller en beter herkent en waardoor je interventie- en preventie strategieën nog effectiever kunt toepassen in het leven van alle dag, of het nu op het werk is of in je privé situatie.

Waarmee ga je naar huis?
Met deze Verdiepingstraining vergroot je jouw communicatievaardigheden en het succesvol toepassen van praktische PCM concepten in het dagelijkse leven. Plezierige samenwerking, realiseren van doelen binnen de gestelde termijn en innerlijke balans worden nog steviger verankerd in jouw dagelijks leven. Hierdoor is deze training voor jou een uiterst waardevolle aanvulling en verdieping op de inzichten en vaardigheden die je in de basistraining hebt opgedaan.

Praktische informatie:
Deze 2-daagse PCM Verdiepingstraining vindt elk jaar op basis van individuele inschrijving plaats in het voorjaar en in het najaar. Daarnaast is het mogelijk om deze training als incompany training te plannen.

Locatie:
Hotel Het Montferland Zeddam of kantoor BSmart Communication Doetinchem. Deelname is enkel mogelijk als de PCM Basistraining is gevolgd.

Investering:
€ 775,00 p.p. inclusief PCM Verdiepingsmanual, handouts, opdrachten en uitgebreide lunch.

Voor wie?
Voor iedereen die graag: nog meer wil leren over PCM, zijn/haar vaardigheden wil vergroten in stresssituaties en los wil komen van vaste mythes en voorspelbare patronen die stress uitlokken. En:

  • vanuit innerlijke rust wil waarnemen hoe helder de patronen zijn die de ander laat zien.
  • wil ervaren hoe prettig het is om op een soepele wijze een +/+ communicatie te hebben en te houden.
  • de uitdaging wil aangaan om effectief een goede relatie en optimale resultaten te behalen.
  • wil leren om plezierig te communiceren met de voor jou van nature “lastige” persoonlijkheidstypen.

Dit alles samen met mensen die ook de PCM Basistraining hebben gevolgd en de belangrijkste onderdelen willen opfrissen en zich verder willen verdiepen door nieuwe kennis en speelse, waardevolle oefeningen te doen.

Monique Bruil is een gecertificeerd PCM trainer en coach, met haar ruim 20 jaar ervaring op het gebied van sales & marketing en effectief leiderschap, helpt zij mensen en organisaties graag vooruit. Onder het motto: "verandering begint met vertrouwen, vertrouwen in jezelf, in je team en in samenwerken".