Home » Agenda » Gratis Webinar ‘Kennismaken met het Process Communication Model’

Gratis Webinar ‘Kennismaken met het Process Communication Model’

Ben je benieuwd wat het Process Communication Model inhoudt en wil je meer informatie over de training? Schrijf je dan in voor dit gratis webinar!

Het Process Communication Model (PCM) is een unieke tool om jezelf en anderen te begrijpen. PCM is ontwikkeld door klinisch psycholoog dr. Taibi Kahler. Hij ontdekte o.a. dat je stressgedrag kunt voorspellen en ombuigen. In samenwerking met NASA ontwikkelde hij een gevalideerde vragenlijst, waaruit het Process Communication Model ontstond. Lees hier alvast meer over het PCM.

Dit webinar is nuttig voor iedereen die:

  • nieuwsgierig is naar het Process Communication Model
  • overweegt om een training Process Communciation Model te volgen

Hoe ziet het webinar eruit?

Voor dit webinar maken we gebruik van Zoom. Je kunt mij zien. Je camera staat automatisch uit. Je kunt er voor kiezen om je camera wel aan te zetten, zodat je wel zichtbaar bent. Je naam is wel zichtbaar. Er is gelegenheid voor interactie.

Het resultaat

Je verlaat dit webinar met nieuwe inzichten die je meteen kunt toepassen. Je hoort de basisprincipes van het Process Communication Model en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Dit webinar helpt je om te ontdekken hoe het Process Communication Model jou kan helpen.

Aanmelding

Je kunt je hier aanmelden voor dit webinar. De dag voorafgaand aan het webinar krijg je een e-mail met praktische informatie en een link. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen voor het webinar.

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een computer met microfoon nodig.

Datum

Woensdag 17 november van 19.45 uur tot 20.45 uur

Marja Voorsluijs is een gecertificeerd PCM trainer en PCM coach, daarnaast heeft zij 20 jaar ervaring in het lesgeven in het onderwijs, zowel op de basisschool, het voortgezet onderwijs en het Middelbaar Beroepsonderwijs. Naast haar werk in het onderwijs, is zij coach, trainer en supervisor. Inmiddels heeft ze ook veel ervaring met het trainen van mensen uit het bedrijfsleven.