Home » Agenda » 3-daagse PCM Basistraining

3-daagse PCM Basistraining

In deze 3-daagse PCM basisvaardigheidstraining krijg je, vanuit jouw eigen PCM Profiel, inzicht in je eigen gedragingen, in je voorkeursstijl van communiceren en hoe je die inzichten kan gebruiken om op een doeltreffende manier effectief te communiceren met iedereen. Tijdens de training ga je ook met interactieve oefeningen aan de slag en is er voldoende ruimte om eigen ervaringen met elkaar te delen en te bespreken.

Het doel van de training is dat je voldoende kennis hebt verkregen van de basisprincipes van het Process Communication Model® (PCM).

  • Je hebt inzicht gekregen in je eigen communicatieprofiel en leiderschapsstijl om van daaruit anderen beter te kunnen begrijpen en effectiever te kunnen benaderen.
  • Je hebt concrete handvatten om met lastige (stressvolle) situaties om te gaan en je weet hoe je met goede afstemming in de communicatie de relatie weer kan verbeteren.
  • Je hebt vaardigheid om andere persoonlijkheidstypen te herkennen en daarop je eigen communicatiestijl flexibel aan te passen voor een beter resultaat.

Door dit in je professionele en persoonlijke omgeving toe te passen sluit je effectiever aan bij de belevingswereld van anderen en bouw je succesvol aan sterkere relaties en verhoog je je eigen prestaties.

Deze training wordt verzorgd door Arie-Geert Jongeneel, gecertificeerd PCM Trainer met ruim 30 jaar ervaring in diverse functies, in zowel de profit als de non-profit sector.

Locatie: Roosendaal. De definitieve locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt aan de deelnemers.

Lees meer over deze training, de inhoud en andere trainingsmogelijkheden op www.bsiec.nl.


Voor meer informatie of inschrijving: mail naar info@bsiec.nl of bel 06-46852400.
BSIEC: Be Successful, Improve Each Contact.