Home » Agenda » 2-daagse PCM Salestraining

2-daagse PCM Salestraining

Deze salestraining staat in teken van hoe je als verkoper succesvoller kan worden door het signaleren en in te spelen op de stijl van communicatie van de klant. Door dat te doen verhoog je de kans op succes om echt contact te hebben, te overtuigen en te bouwen aan een duurzame klantrelatie.

In een 2-daagse salestraining neem je kennis van het Process Communication Model® (PCM) en welke voordelen dit jou gaat geven bij het maken van echt klantcontact. Je krijgt zicht op je eigen gedragingen en die van anderen. Je leert kenmerkend positief gedrag en stressgedrag te onderkennen en hoe je daar effectief mee om kan gaan. Ook weet je hoe je misverstanden kan omzetten in positief contact. Zo werk je aan betere relaties en bereik je zoveel meer.

In de training krijg je praktische handvatten aangereikt om effectiever te worden in jouw communicatie. Om een goed beeld te hebben van je eigen voorkeursgedragingen wordt een persoonlijk profiel van je opgesteld. Voor meer inhoudelijke informatie: zie de brochure van de training.

Deze training wordt verzorgd door Arie-Geert Jongeneel, gecertificeerd PCM Trainer met ruim 30 jaar ervaring in diverse functies, in zowel de profit als de non-profit sector.

Locatie: Goes/Roosendaal. De definitieve locatie wordt te zijner tijd bekend gemaakt aan de deelnemers.

Lees meer over deze training, de inhoud en andere trainingsmogelijkheden op www.bsiec.nl.

Voor meer informatie of inschrijving: mail naar info@bsiec.nl of bel 06-46852400.
BSIEC: Be Successful, Improve Each Contact.