Home » Actueel » Winactie: maak kans op een Process Communication-boek

Winactie: maak kans op een Process Communication-boek

Boeken Process Communication Nederland

Tot en met 18 maart is het Nationale Boekenweek. Een uitgelezen moment om je te verdiepen in een van onze uitgaven. Op onze Facebookpagina maak je bovendien kans op het winnen van een exemplaar! Om deze boeken gaat het:

Ontdek Process Communication

In dit boek ontdek je dat Process Communication een verbazingwekkend effectief hulpmiddel is bij communicatie, en een krachtig model om het gedrag van jezelf en anderen beter te begrijpen. Het boek bevat tips en technieken, praktische info, geschiedenis en handige veelgestelde vragen. Meer weten?

Zo kun je mij bereiken

Process Communication in het onderwijs, daar gaat Zo kun je mij bereiken over. Een gids voor het bereiken van iedere leerling in de groep, vol praktische inzichten waarmee je ontdekt hoe je alle leerlingen kunt motiveren en echt passend onderwijs kunt bieden. Nieuwsgierig?

Spreek jij mijn taal?

Een kloek boek voor coaches, waarin niet alleen de basis van het Process Communication Model wordt uitgelegd, maar waarin ook veel aandacht is voor coachen met het persoonlijkheidsprofiel, casusvoorbeelden en nog veel meer waarmee je meer resultaat uit coaching kunt halen. Interesse?

Winnen

Laat in een reactie op onze post op Facebook weten welk boek jij wilt winnen, of tag iemand anders die je dat boek graag gunt. Voorwaarde is dat je onze Facebookpagina liked, als je dat nog niet deed. Van ieder boek geven we een exemplaar weg, dus drie in totaal. Je kunt meedoen tot en met 18 maart 2018, daarna trekken wij de winnaars die uiterlijk 20 maart persoonlijk bericht krijgen. Over de uitslag corresponderen we verder niet.