Home » Actueel » Dankjewel 2017

Dankjewel 2017

Terugblikken op 2017 Process Communication Nederland

Een nieuw jaar staat al in de startblokken, klaar om te beginnen. Misschien net als jij, vol energie, nieuwe plannen en projecten. Mooi vooruitzicht! Maar zullen we, tot het tijd is voor vuurpijlen en champagne, eerst eens terugblikken?

Waarom terugblikken?

Terugblikken bij 2017 geeft je de mogelijkheid om stil te staan, om bewust te kijken wat het jaar je bracht, zowel op persoonlijk vlak als in je werk. Mooie resultaten leveren je misschien dankbaarheid op of trots. En de minder geslaagde herinneringen? Kijk eens wat je ervan kunt leren en wat je van die leerschool meeneemt naar volgend jaar.

Maar hoe dan?

Als je terugblikt, gaan je gedachten vaak automatisch naar de afgelopen maanden of weken. Vind je het lastig om verder te graven in je geheugen? Pak je dagboek of agenda 2017 er eens bij, scroll door de foto’s op je telefoon of vraag een gezinslid, vriend of collega om een paar gezamenlijke herinneringen. Oh ja, dat deden we ook nog!

Bezinnen, belonen, beloven

Heb je 2017 de revue laten passeren? Beloon jezelf met een schouderklopje, een dansje in de woonkamer of iets anders waar je blij van wordt. Zo sluit je 2017 mooi af. En mocht je behoefte hebben om toch al even te spieken naar 2018, neem je bevindingen dan mee: wat beloof je jezelf? Wat wil je meer gaan doen, of juist minder? Waar krijg je energie van? Heb je behoefte aan het stellen van een doel, of is 2018 het jaar van speelse verrassingen? Of wil je investeren in jezelf? Jij mag het zeggen.

Dankjewel 2017 en welkom 2018. We wensen je een prachtig nieuw jaar!

Patricia en Edith